Computer Systemen
Computer Netwerken
Cloud
Diensten
ROYAL
Webwinkel
Support
 
Computer netwerken.
Menu
Computer Netwerken
WiFi
Camera's
Telefonie
Computer
beveiliging
Veel ondernemers zullen het herkennen: weinig tijd hebben.
Misschien denkt u al een tijdje aan het verbeteren van de wifi op de zaak of bij u thuis of is uw apparatuur aan vervanging toe.
Maar u hebt geen tijd om dit uit te zoeken, omdat er altijd wel ietsis wat nu moet gebeuren.

Laten we het samen doen. Dan lopen we alles na om te zorgen dat alles in 1 keer goed en simpel wordt aangepakt.
Waar zijn wij goed in.
Het netwerk: de fundering van de hele digitale installatie
Het netwerk en het minst interessante: de bekabeling. Maar helaas wel het allerbelangrijkste aspect.
Zonder een goed netwerk of goede bekabeling werkt geen enkel systeem goed, zelfs WiFi niet.
Eén slechte kabel kan vele storingen opleveren.

Samen bekijken we de infrastructuur van je netwerk. We kijken waar het eventueel beter kan en maken een plan om dit te verbeteren. ROYAL professional installeert zelf geen kabels, maar laat dit over aan een elektrotechnisch installatiebedrijf.
De router: de spin in het web
Vaak is de door de provider geleverde router van slechte kwaliteit.
Door het plaatsen van een eigen router zijn we niet meer afhankelijk van dit soort slechte apparatuur.

De internetprovider mag internet leveren en aansluiten op jouw router. Alleen het internet wordt gebruikt van de provider en de rest, zoals IP adressering, Port forwarding, firewall en WiFi regelen we in eigen beheer.
Zakelijke WiFi, Hotspot en Ticket-systeem
Router of access point?
Bij het aanbieden van draadloos internet in uw hotel, op de camping of in uw restaurant is het goed om te weten waarom u een access point dient te gebruiken in plaats van een draadloze router. Een draadloze router heeft een beperkt bereik en kan daardoor alleen kleine omgevingen van draadloze dekking voorzien. Meerdere routers plaatsen is geen optie omdat elke router zijn eigen netwerk creëert en ze daardoor niet als één netwerk kunnen functioneren. Bij grote omgevingen worden daarom access points ingezet, zodat u meerdere draadloze punten kunt plaatsen, maar nog wel een dekkend netwerk heeft met één netwerknaam.   Lees meer >
Camerabewaking voor bedrijven
Je wilt graag een oogje in het zeil houden, ook als je niet aanwezig bent. Met een professioneel camerabewakingsysteem heb je een paar extra ogen op elke plek die je wil bewaken. Gemakkelijk voor veel situaties op het werk. Het is een aantoonbaar (preventief)middel tegen diefstal, vandalisme en overvallen. IP camerabewaking maakt veel mogelijk, overal real-time camerabeelden bekijken en opvragen, opname en waarschuwen bij een bepaalde gebeurtenis, maar ook b.v. klanten tellen of missende objecten registreren. De mogelijkheden van camerabewaking zijn bijna eindeloos! Onze adviezen zijn altijd op maat gemaakt voor jouw situatie. Wij helpen je de juiste keuze te maken tussen de verschillende bewakingscamera opties en stellen samen met jou een complete camerabewaking oplossing samen door bijvoorbeeld sterke infrarood nachtcamera’s te combineren met binnencamera’s.  Lees meer >
De splitter(s) van je netwerk(en)
Waarom investeren in dure switchers als de huismerken betrouwbaar zijn en goed werken?

Wanneer je weinig poortjes nodig hebt met een hele hoge snelheid, zijn eenvoudige switchers prima te gebruiken in een bedrijfsnetwerk. Scheelt veel geld.
Servers voor het midden- en kleinbedrijf
Je zou zeggen waarom niet in de cloud? Het werken met een eigen server heeft zo veel voordelen:
- Op maat gemaakte oplossingen afgestemd op jouw specifieke wensen
- Werken met meerdere mensen op afstand
- Altijd en overal toegang tot je bestanden
- Altijd je eigen bureaublad
- Je medewerkers kunnen werken waar en wanneer ze maar willen
- Lagere investeringen
- Online samenwerken
- Flexibiliteit
- Milieuvriendelijk           Lees meer >
Jouw computers, tablets, en alle andere apparaten

Alles is tegenwoordig gekoppeld aan het internet. Samen bekijken we welke computers herbruikbaar zijn. Vaak is een aanpassing in desktops en/of laptops al voldoende.

Lees meer >
Professionele laptops, desktops en meer
Of je nu net voor jezelf begint, een bestaand bedrijf wilt laten groeien of zakelijk een nieuwe weg inslaat, ROYALpro heeft veel meer te bieden dan alleen innovatieve producten. Onze deskundige medewerkers kunnen je op elk gewenst moment van advies voorzien. Zij kunnen als geen ander laten zien wat er allemaal mogelijk is met ROYALpro producten.
Het kan anders. Beter. Goedkoper.
Door gebruik te maken van een VoIP-centrale kun je (net als voorheen met ISDN):
- zelf het aantal uitgaande lijnen bepalen.
- zelf het aantal toestellen bepalen.
- je oude analoge toestellen blijven gebruiken.
- de extra investeringskosten van de centrale en de toestellen zijn snel terugverdienen. Daarna is het dikke winst.

Lees meer >
Computer beveiliging: zijn we voldoende beveiligd? Onderschatten we de beveiliging?

We krijgen veel vragen over de veiligheid van computers. ROYAL professional beschikt over kennis die een gemiddeld ICT bedrijf niet heeft. Door ons RFi programma hebben we veel geleerd over Windows, Google, Facebook. Veiligheid is meer dan je wapenen tegen hackers.

Veiligheid is: het afschermen van privacy gegevens, delen van gegevens, blokkeren van aanvallen van hackers, werken in de cloud, privacy verklaringen van Google, Windows, Apple, Facebook. Als je ziet wat deze bedrijven verzamelen over jou, dan heet dat: Research voor het personaliseren van persoonlijke reclames. Of is het regelrecht spioneren? Oordeel zelf en laat u goed voorlichten door ons.  Lees meer >